Toeren & Proeven

Hoe berekenen wij de routes:
Let op: De hieronder genoemde routes zijn allemaal voorbeelden van mogelijke invullingen. Wij kunnen ieder uitje naar wens en interesse invullen. We rekenen doorgaans een “prijs per DAF” in plaats van een “prijs per persoon”.

Je kunt uitgaan van een basisprijs van €150,- per DAF (incl BTW en brandstoffen). Er gaat altijd 1 gids van #bredaf mee op de routes. Dus in de eerste DAF kunnen 3 EXTRA personen en in iedere volgende DAF gaan 4 personen mee.

Wil je toch een prijs per persoon? Reken op €40,- per persoon en dan heb je het begin van een erg leuke middag. Je rijdt dan een route en krijgt een drankje.

Zo kunnen we momenteel groepen van 15 personen bedienen. Komen jullie met een grotere groep? Dan delen we de groep op en gaat een gedeelte rijden, kunnen we et een ander deel een rondje over de historische Bredaase singels varen en een derde deel van de groep kan een spel of citygame spelen.

Breda Bierstad route
Bij de Bredase Bierstad route brengen we je per DAFje naar de Biercafé’s die het verst van het centrum verwijderd liggen: Oagse Markt, Bierreclame Museum*, Beers & Barrels, Café Moeke en De Beyerd. De chauffeur wacht bij ieder cafe totdat jullie 1 bier** op hebben en je stempel ontvangen. Jullie worden afgezet bij het laatste cafe en kunnen jullie de route te voet vervolgen. Bij deze route krijgt iedere DAF een chauffeur van Bredaf mee.
Details:
Duur: in overleg, afhankelijk van hoeveel cafés jullie willen bezoeken
Prijs: Op aanvraag
Maximum aantal deelnemers: 12 personen.
Inclusief: 2 flesjes water per persoon en het boekje “Breda bierstad”.
Chauffeur inclusief: Ja, ivm nuttigen van alcoholische dranken
Lunch: indien gewenst en tegen meerprijs
* Bierreclame museum op zondag gegarandeerd, op andere dagen op aanvraag.
** De biertjes zijn niet inbegrepen in de prijs.

Bierbrouwerijen route
We bezoeken op een dag of in een middag 2 Brabantse Craft bierbrouwerijen. Je wordt opgepikt op het station van Breda en wordt daar- of bij een restaurant weer afgezet. Inclusief lunch.
Details:
Duur: 1 ochtend of middag.
Prijs: Op aanvraag
Maximum aantal deelnemers:
Met chauffeurs: maximaal 12 personen
Zonder chauffeurs: maximaal 15 personen, waarbij jullie voor iedere DAF een BOB* in de groep hebben.
Inclusief:
2 flesjes water per persoon
2 bierproeverijen
Per persoon een lunch
*de BOB krijgt de geproefde bieren mee naar huis

Op bedevaart naar het DAF museum in Eindhoven
We brengen je naar de bakermat van de DAFjes. Het museum van “van Doorne’s Automobiel Fabriek” in Eindhoven. Natuurlijk slingeren we door het landschap en mag je zelf ook achter het stuur kruipen!
Details:
Duur: 1 ochtend of 1 middag.
Maximum aantal deelnemers: 15 personen.
Inclusief:
2 flesjes water per persoon
een lunchpakket

Golden Oldies tours
U hoort het goed; we gaan “DAFfen met bejaarden”. Onderstaande tour van 1 uur is een voorbeeld. Er is van alles mogelijk, bijvoorbeeld het bezoek aan het klooster in Oosterhout. Prijzen zijn in overleg en afhankelijk van tijd en afstand. U wordt gehaald en gebracht.
Details:
Duur: 1 uur met lunch.
Maximum aantal deelnemers: 12 personen.
Inclusief:
1 flesje water per persoon
een lunchpakket.